Pagina's

Photodiary - Week 13




















Wat een week, wat een week. Afgelopen maandag was voor mij een spannende dag. Wil je weten waarom?

Outfit | Pink Jacket

Mijn pink jacket outfit. Ik houd van dit jasje en ben daarom ook helemaal happy dat ik hem weer aan kan. Afgelopen tijd laat de zon zich weer iets meer zien en zag ik de kans dan ook om meteen foto's te maken in mijn Pink Jacket.

DIY | Granola maken


Nu een DIY op het gebied van food, namelijk maak je eigen granola. Ik heb inspiratie opgedaan van verschillende sites zoals befitandfash, madebyellen en de AH. Hierbij mijn homemade granola.


Hema Soft Matt Lipbalm | Review

Deze lipbalms zag ik ineens overal op social media verschijnen en ik was nu wel erg benieuwd. Persoonlijk vind ik lipgloss helemaal niks, lange haren die langs mijn gezicht waaien en vervolgens aan mijn lippen plakken is een no go voor mij. Ik ga dus altijd voor lipsticks of lippenbalsems met een kleurtje. Vandaag een review over de lippenbalsem van de Hema de Soft Matt Lipbalm nummer 02.

Photodiary - Week 12

Monday you bastard! Het weekend is weer voorbij, klaar met de pret en weer aan het werk! Mijn weekje was vrij rustig, deze week wordt een stuk drukker. Nieuwe artikelen heb ik afgelopen week geplaatst met onder andere een shoplog. Maar wat ik nog meer gedaan heb? Dat vind je hier.

Tag | Something about food


Mijn allereerste tag post. Ik zag deze food tag een tijdje geleden op de blogpagina van Tedje en dacht, dat is leuk! Aangezien ik heel erg van eten houd, uit-eten of zelf koken het maakt niet uit, ik love food! Met specifieke vragen over eten komen jullie ook weer wat meer te weten over mij en waar ik dan precies van houd. What would I choose?

Shoplog | Action


Dat was lang geleden! In mijn omgeving ligt er geen Action dus ik moet hier wel even voor rijden voor ik een filiaal gevonden heb. Vorige week was ik op woensdag bij mijn ouders en een dorp verderop hebben ze wel een Action. Ik dacht, laat ik weer eens naar de Action gaan. Wat kocht ik allemaal?



Photodiary - Week 11


I can't wait ...for the weekend to begin! Whoops, het is pas maandag. Een nieuwe week gestart en een oude week is weer voorbij. Wat gaat de tijd toch snel! Mijn maandag begon meteen goed.

Burkely | Leren Clutch



Ik houd van tassen! Tassen kun je nooit genoeg hebben. Een tijdje was het rustig rondom mijn tassenverslaving & ik maar het is weer zover. De Burkely leren clutch die ik bij V&D kocht is een clutch waar ik redelijk wat in kwijt kan maar ook als schoudertasje kon dragen. Maar hoe ziet deze clutch er nu eigenlijk uit? 


SYTYCD | So You Think You Can Dance











So You Think You Can Dance, kennen jullie het programma? Momenteel is het 6de seizoen alweer bezig en ik ben een trouwe kijker. De reden waarom ik dit onder andere volg?

Sigma Color Pop Brush Kit - The Make up Spot



Ziet er leuk uit toch? Van The Make Up Spot kreeg ik deze super leuke Sigma brush kit. Lekker girlie roze in een mooie en handige koker. Ben je benieuwd welke kwasten hierin zitten? Lees dan verder.

Photodiary - Week 10


10,10, 10! Week 10 is weer ten einde en we zitten in de maand maart. Een rustig weekje waardoor ik weer veel tijd kon besteden aan mijn blog en aan het bloggen voor DFN. Dat was fijn omdat ik zo een beetje vooruit kon werken. 


Outfit of the day | Bikerjacket

Vandaag een outfit of the day online waarbij ik 1 van mijn favoriete kledingstukken draag, mijn zwarte bikerjacket. Ben je benieuwd hoe ik dit bikerjacket combineer?


Shoplog | Eindhoven


Heb je mijn photodiary van afgelopen maandag gelezen? Zo niet klik dan hier. Op zaterdag was ik gaan winkelen met mijn moeder in Eindhoven. De laatste tijd kom ik hier eigenlijk bijna niet meer omdat ik dichter bij Den Bosch woon en het hier ook leuker winkelen vind. Aangezien onze film die dag draaide in Eindhoven zijn we daar gaan winkelen. Ik had 2 make-up item op mijn lijstje staan die ik wilde kopen. Ben jij benieuwd wat ik kocht?


Photodiary - Week 9


Week 9 is alweer voorbij, wat gaat de tijd toch snel. We zitten nu inmiddels alweer in maart. Gelukkig maar, ik kan niet wachten op het voorjaar en de zomer. Dan kunnen we weer lekker naar buiten op onze slippers en hoeven we geen dikke winterjas meer aan. Afgelopen week was best rustig voor mij, ik heb daardoor veel kunnen doen voor mijn blog.