Catrice Kaviar Gauche | LIMITED EDITION


JA! Catrice komt weer met een limited edition.. en wat voor een! Wauw ik ben nu al enthousiast over deze nieuwe collectie van Catrice. Alleen de uitstraling van de producten is al helemaal top. Ben jij benieuwd? Kijk dan snel verderBruiden maar ook alle andere liefhebbers van de exclusieve Bohemian Chic stijl kunnen zich verheugen op deze supervrouwelijke look. Zachte pasteltinten en contrasterend grijs zijn een ideale match voor de internationaal gerenommeerde Bridal Couture van Kaviar Gauche, die bekend staat om haar licht avant-gardistische en modern romantische stijl.

Kaviar Gauche for CATRICE – Gilding Eye and Face Palette € 7,99
Liefde op het eerste gezicht. Zes oogschaduwen in fijne poedertinten voor een natuurlijke oogmake-up look in lichtlila, vrouwelijk roze en contrasterend grijs met een warme ondertoon. De matglinsterende oogschaduwen zijn met de bijgeleverde applicator aan te brengen en te blenden. De witte eyeliner opent de ogen wanneer deze is aangebracht op de waterlijn of binnenste ooghoek. Bovendien bevat het palet twee contourpoeders om je gelaatstrekken te benadrukken. De witte verpakking met een gouden kanten bloemdessin is een hoogtepunt op zich.
Kaviar Gauche for CATRICE – Blurring Powder Pearls  € 4,59

Beautify! De prachtige poederparels in licht nude en pastel tinten zijn niet alleen mooi om te zien, maar hebben  ook  een beauty missie. Breng ze aan met een grote kwast en je teint wordt mooi egaal. De lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een mooie teint met een heldere gloed. De verpakking met decoratieve dop is een sieraad voor op de kaptafel. Verkrijgbaar in 01 Sweet Secret.


Kaviar Gauche for CATRICE – Gentle Lip Gloss € 3,59


Ja, ik wil! Voor lippen met de perfecte kleur en glans wanneer je “ja, ik wil”  fluistert. Gentle Lip Gloss is verkrijgbaar in zachtroze en abrikoos en heeft een lichte, transparante textuur. Voor een glanzende, natuurlijke look. Verkrijgbaar in C01 Butterfly Kiss en 02 Honey Blossom.


Kaviar Gauche for CATRICE – Nail Lacquer € 2,99
Bekroning! Lichtroze, zacht lila, pastel abrikoos en warm grijs – naast de ultieme glans en lange houdbaarheid hebben deze nagellaken de romantische en moderne kleuren van nu. Warm grijs biedt een prachtig contrast in de delicate en vrouwelijke collectie. De roze- en lilatint hebben een stralende glans. Verkrijgbaar in 01 Butterfly Kiss, C02 Honey Blossom, C03 Love Me tender en C04 Cool Wonder.

Ik ben echt heel erg benieuwd naar deze collectie en ik vind het er mooi uitzien. Mooie nude en pastel tinten, ik ben fan! Het meest benieuwd ben ik naar de Powder Pearls. 


“Kaviar Gauche for CATRICE” is in half juni t/m juli 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland. In België is de Limited Edition van half mei t/m half juni 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat.


Ga jij een van deze items inslaan wanneer het te koop is?


Liefs, Miek


Bron: MVPR

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!