About me

Hi,

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog! Je wilt wat meer te weten komen over mij, dat kan. Ik ben Mieke, 25 jaar en woon in de omgeving van 's-Hertogenbosch. Daar woon ik inmiddels 1,5 jaar. De afgelopen 24 jaar heb ik in een klein dorp gewoond in de omgeving van Eindhoven.


De reden dat ik verhuisd ben is dat mijn vriend ergens anders woonde en ik bij hem ingetrokken ben. Ik reis 2x in de week nog terug voor mijn hobby namelijk voetbal. 2 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Daar volgde ik de opleiding HBO Pedagogiek. Hierna ben ik 2 jaar werkzaam geweest als woonbegeleidster in Eindhoven. Helaas na 3 contracten, kreeg ik geen vast contract aangeboden (leuk die bezuinigingen..NOT) en kwam ik thuis te zitten. 

Ik vond het altijd leuk om dingen te schrijven wat ik meegemaakt had, of wat er in die week voor mij op de planning stond. Een blog aanmaken leek me zeker wel wat maar door een drukke baan etc. kwam dit er maar niet van. Doordat ik thuis kwam te zitten is dit er wel van gekomen en tadaaa daar 'issie' dan. Mijn blog: Miek's Mind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!