Photodiary - Week 16
Hé lieve volgers. Week 16 is weer ten einde, wat was het een heerlijk weer. Hebben jullie er ook zo van genoten? Ik houd van de zon, dus ik heb er deze week ook optimaal van genoten! 

Maandag genoot ik lekker van de zon op mijn balkon met verse aardbeien. Yum!

Dinsdagavond sprak ik af met Noor om even gezellig bij te kletsen.  
Deze foto kreeg ik via de groepsapp en ik moet toegeven.. It's true! Herkennen jullie je hierin? Ik vind minions trouwens ook echt onwijs leuk. 
Woensdag mocht ik zorgen voor de boodschappen. Dat laat ik me geen 2de keer zeggen! Sushi time!
Na het eten op woensdag nog even genieten van de zon met de beentjes omhoog.
Donderdagochtend ontbijtje. Pompoencrackers met zuivelspread naturel light en komkommer.
Dit flesje kwam ik tegen bij de AH XL. Ik had deze nog nooit gezien en het leek me erg lekker. Aardbei, mango en sinaasappel. Hij was echt heel lekker en ook zo op. 
Vrijdagavond maakte ik dit lekkere kostje voor mezelf. Mozzarella, tomaat, basilicum en pijnboompitjes.
Zaterdag ging ik met mijn moeder naar Den Bosch. Eerst even genieten van een latte macchiato. 
Zaterdag in de middag lunchte we bij Breton in Den Bosch. Het was weer top, echt een aanrader. Mini zalm bolletje, bitterballen op een beschuitje, wrap carpaccio en een klein asperge soepje.
Zaterdag kwamen we ook nog langs de Rituals. Ik was erg benieuwd naar de nieuwe LE geur van Rituals. Ik probeerde body cream uit en deze is echt enorm fijn en een aanrader. Deze ga ik onthouden! 
Nadat mijn moeder en ik klaar waren in de stad ging zij naar huis en ging ik mijn vriend en zijn maat ophalen op het station. Zij kwamen terug van de RAI. Als afsluiter van de dag namen we nog een drankje op het terras. 
Toen ik thuis kwam was er een pakketje bezorgd bij de buren. Mijn Trind Keratin treatment was binnen. Daar ga ik aankomende week mee starten want mijn nagels chippen de laatste tijd veel. 
Zaterdagavond gingen wij twee vrienden aanmoedigen die mee liepen met de Samenloop voor hoop. Hierbij konden teams deelnemen voor de strijd tegen kanker. 
Zondag gingen wij met pim's ouders naar de Efteling. Het was lekker weer dus even genieten van een ijsje.

In het bos van de Laven. Het plan was eigenlijk om nog door te gaan naar Eindhoven voor het kampioensfeest van PSV maar het werd later dan gepland in de Efteling dus dat ging niet door. 

Dit was weer mijn week. Hoe was die van jullie? 

Liefs, Miek

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke, zonnige week heb je gehad! Het lijkt haast wel zomer op je foto´s!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!