Review Essence Nude Eyes

Essence - How to make nude eyes. Kennen jullie deze cutie van essence al? Deze make-up box bevat verschillende oogschaduw kleuren. Ben jij benieuwd welke?
Ik ben echt een sucker voor leuke verpakkingen. De laatste tijd denk ik wel beter over mijn aankopen na maar leuke verpakkingen trekken automatisch meer aan. Afgelopen week zag ik de essence doosjes bij de Kruidvat en ik dacht: 'Deze moet ik hebben'.
Ik heb de doosjes al eerder voorbij zien komen in persberichten en toen was ik al enthousiast. Je hebt verschillende varianten zoals de how to make your brows wow en how to make your face wow. Ik had net een nieuw Catrice setje aangeschaft voor mijn wenkbrauwen dus ik laat de brow versie liggen. De kleuren in het doosje voor je gezicht vond ik iets té roze dus deze liet ik ook aan me voorbij gaan.

Ziet er goed uit toch? Ik ben echt dik tevreden over de kleuren die hierin zitten. Ik houd van shimmers en in alle 6 de kleuren zitten shimmers. De kleur linksboven in de hoek had voor mij niet perse met een shimmer gehoeven omdat ik mijn highlighter liever basic en neutraal wil.

Aan de binnenkant van het spiegeltje zitten kaartjes die je er uit kan trekken. 2 kaartjes met een every day beauty look & eyes night out look. Heel handig en een goede zet Essence! Een leuke basic look voor overdag en een voor een avondje uit in het Engels en Duits. Het staat duidelijk uitgelegd welke kleuren je nodig hebt.
Zo zie je goed dat het een doosje is. Mooie kleurtjes, gewoon een leuke verpakking. 
Ik maakte een dagelijkse look met de kleuren uit het palette. 

Wat vinden jullie van het make-up doosje van Essence - How to make nude eyes?

Liefs, Miek

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!