Nieuws! Nieuwtjes en een nieuwe site.

Ja het is dan eindelijk zo ver! Ik stap over van Blogger naar Wordpress. Daarnaast heb ik nog meer nieuws! Lees je met me mee?
Ik begon me steeds meer te ergeren aan Blogger. De opmaak vond ik niet handig en het werkte gewoon allemaal niet zo fijn. Voor de site Dutch Fashion News gebruikte we ook Wordpress en ik vond dat toch wel erg prettig werken. Maar ik zag het meest op tegen het overzetten. Dat brengt weer een hele rompslomp met zich mee. Maar thank god wilde lieve Bjarn-Vidar me helpen! Held!

Daarnaast.. en nu komt het volgende nieuwtje, heb ik nu ook een .nl adres. Naast dat ik overstap van Blogger naar Wordpress kun je Miek's Mind nu nog gemakkelijker vinden. Mieksmind.nl en je bent er al.

Wat je misschien opvalt is een andere opmaak en een nieuw logo! Ik vond deze toch beter passen bij mijn blog en deze is gemaakt door Marlies. Hierover komt deze week een artikel waarom ik gekozen heb voor dit logo en wie Marlies is.

Als aller aller laatste nieuwtje!...Ik stop met schrijven voor Dutch Fashion News. Er waren kleine irritaties die steeds groter werden, idee├źn waar ik het niet eens mee was en het belangrijkste voor mij was dat ik met plezier schrijf. Dat was het de afgelopen tijd niet meer, daarom ben ik gestopt. Ik ga me nu volop richten op mijn eigen blog Miek's Mind.

Zo dat waren de nieuwtjes van vandaag! Wat vinden jullie van de overstap?
Liefs, Miek

3 opmerkingen:

  1. Wat tof dat je nu je eigen .nl domein hebt! Fijn dat je je nu volledig kan richten op je eigen blog, dat scheelt heel wat gestress haha! Ik heb nog steeds een blogger account, maar ik kan me voorstellen dat blogger wel een aantal irritaties veroorzaakt, ik heb er zelf ook af en toe last van. Hopelijk werkt Wordpress beter :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof zeg de overstap. Ik kan me nog goed herinneren hoe blij ik was toen ik was overgestapt en na 7.5 jaar later ben ik nog steeds zoooo super blij hiermee. Heel erg veel (blog) plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. altijd heerlijk wanneer je blog echt een eigen plekje heeft gekregen, je doet het super meis liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!