Hema Soft Matt Lipbalm | Review

Deze lipbalms zag ik ineens overal op social media verschijnen en ik was nu wel erg benieuwd. Persoonlijk vind ik lipgloss helemaal niks, lange haren die langs mijn gezicht waaien en vervolgens aan mijn lippen plakken is een no go voor mij. Ik ga dus altijd voor lipsticks of lippenbalsems met een kleurtje. Vandaag een review over de lippenbalsem van de Hema de Soft Matt Lipbalm nummer 02.

Hema komt met 8 verschillende kleuren. Ik heb op de gok gekozen voor nummer 2 omdat bij ons in het dorp maar 2 testers waren, en die kleuren mij niet mooi staan. 


Op het eerste gezicht ziet de lipbalm er prima uit. Hij ligt fijn in de hand en de dop blijft goed zitten. Ik heb de lipbalm helemaal uitgedraaid en er zit behoorlijk wat in dus je kan er denk ik wel lang mee doen. Het draaisysteem werkt prettig. Ik vind het er ook echt 'Hema' uitzien het past goed bij hun imago. 

Toen ik de dop opendeed thuis vond ik de kleur er wel donkerder uitzien dan de dop en dat vond ik ietsje minder aangezien ik een lichte kleur wilde. Nu was ik wel heel benieuwd hoe dit eruit zou zien op mijn lippen.

Ik vind de kleur op zich wel prima en hij is inderdaad mooi mat. Je kunt de kleur intenser maken door vaker met de lipbalm over je lippen te gaan. Ik ben op de foto maar 2 keer over mijn lippen gegaan. Ik heb deze lipbalm in de ochtend aangebracht en na een paar koppen thee en een tussendoortje zit hij nog prima op mijn lippen. Ik vind hem zelfs mooier geworden. Al bij al heb ik de voor en na delen op een rijtje gezet.

Ik moet toegeven dat ik de lipbalm de afgelopen week verschillende dagen aangebracht heb en hem steeds mooier begin te vinden. 

Voordelen:
- Mooie matte finish
- Handig formaat
- 8 Verschillende kleuren
- Handige dop 
- Fijn draaisysteem

Nadelen:
- De punt die nu nog op je nieuwe lipbalm zit verdwijnt na een tijdje
- Wanneer je velletjes op je lippen hebt zie je dit goed met het aanbrengen van de lipbalm


Ik ga denk ik binnenkort wel terug naar de Hema voor een lichtere kleur en dan wil ik wel een filiaal zoeken waar ik alle kleuren kan testen.

Hema Soft Matt lipbalm € 3,50 – te koop bij Hema

Hebben jullie deze lipbalm ook al in jullie bezit?

Liefs, Miek

4 opmerkingen:

 1. ik heb er ook eentje en ben razend enthousiast, hij is heel long lasting, mooie kleur en daarnaast een lekkere prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja super hé en dat allemaal voor een klein prijsje, HEMA is goed bezig!

   Verwijderen
 2. Pretty! Ik heb gisteren ook 2 kleuren gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!