Photodiary - Week 12

Monday you bastard! Het weekend is weer voorbij, klaar met de pret en weer aan het werk! Mijn weekje was vrij rustig, deze week wordt een stuk drukker. Nieuwe artikelen heb ik afgelopen week geplaatst met onder andere een shoplog. Maar wat ik nog meer gedaan heb? Dat vind je hier.

Maandagochtend maakte ik een lekkere wandeling door het dorp. 
Tussen het wandelen door even langs de Hema. Ik zag deze potten make & bake waarmee je, je eigen koekjes kan maken, Super leuk! Ik kocht bij de Hema de Soft Matt Lipbalm nr 02. Hierover komt deze week een review. 
Groene thee en brokmoppen! Whut? Ja brokmoppen. Dit is echt iets ''linds'. Uit het dorp waar ik vandaan kom is elk jaar een periode waarbij zowat heel Leende de Lindse Brokmop maakt. Dit recept is geheim dus kan het niet delen! Ik heb ze woensdag met mijn moeder gemaakt en een portie mee naar huis genomen. Zo lekker! 
Als avondeten maakte ik deze heerlijke filodeeg taart van Jamie Oliver.
Ik houd van sleehakken. Met mijn 1,64 ben ik niet de grootste en de hele dag op stiletto's zie je mij niet lopen. Sleehakken vind ik dan ook ideaal. Ik bestelde 2 paar bij Van Haren, 2 dezelfde in een andere kleur. Ik ben gegaan voor de nude kleur.  
Ja, weer eten. In mijn something about food tag kon je lezen dat ik gek ben op eten. Ik ben gek op TOETJES! Chocolademousse met vanille ijs en stroopwafel kruimels. It's delish! Het Galgenwiel in Waalwijk, echt een aanrader. We gingen hier uit-eten als verrassing van mijn vriend. Lief hé! 
Zondag met mijn moeder zelfgemaakte granola gemaakt.
Pim zijn moeder was een tijdje terug jarig en wilde een fotoshoot voor haar verjaardag met het gezin + aanhang. Gister was de shoot en namen wij een bloemetje voor haar mee.
Met schoonvader alvast wat poses oefenen ;-) 

Naderhand met zijn allen uit-eten. Gezellig! Tante Mieke en Ome Pim met neefjes Lukas en Tobias.

Ik ben erg benieuwd naar de fotoshoot foto's!
Hoe was jullie week?

Liefs, Miek

2 opmerkingen:

  1. Haha, Monday you bastard!? Bless monday! Nieuwe start nieuwe kansen! Maak er gewoon het beste van hihi! Voor de extra motivatie op die lastige maandag neem je gewoon een kijkje op www.mondaymotivation.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi! Voor mij was het wel een monday you bastard want ik moest naar de tandarts en dat vind ik echt 1 van de ergste dingen om te doen, daarom haha.

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!