Photodiary - Week 10


10,10, 10! Week 10 is weer ten einde en we zitten in de maand maart. Een rustig weekje waardoor ik weer veel tijd kon besteden aan mijn blog en aan het bloggen voor DFN. Dat was fijn omdat ik zo een beetje vooruit kon werken. Woensdag was ik bij mijn ouders. Vandaag maakte ik het eten en haalde ik dus de boodschappen. De smoothies en sappen van de AH vind ik altijd heerlijk! Dit is een smoothie mango-passievrucht.


 Mijn shoplog kwam afgelopen week online. Heb je deze nog niet gelezen neem dan hier een kijkje.
In mijn shoplog liet ik zien dat ik deze nieuwe mok kocht. Meteen gebruiken! Yummie aardbei sinaasappel smoothie. 
 Pakketje in de brievenbus! Altijd leuk. 
Ik ben erg blij met deze sieraden. Ik krijg meteen zin in de zomer met deze mooie kleurtjes. Leuk toch? Deze jewellery komt van Lovely Jewels.
Afgelopen vrijdag kwam mijn outfit post online. De outfit post vind je hier.
Zaterdag had ik een cursus Eerste hulp aan kinderen. Deze cursus volg ik omdat ik nanny/oppas ben en graag wil weten hoe precies te handelen wanneer er wat gebeurd. Erg interessant! 
Tevens was er zaterdag een brandweerwedstrijd waar mijn vriend samen met ons neefje is gaan kijken. 
Vanaf maandag ben ik begonnen met de March Madness Challenge. Tot nu toe heb ik het nog elke dag volgehouden #trots. Ik koos voor het 'moeilijke' schema.
Na het voetbal, douchen en de auto in. Vandaag had ik 1 helft gekeept omdat onze keepster op vakantie is. Ik heb de 0 gehouden yeah! 

Als afsluiter van het weekend een fietstocht naar Heusden. Een lekker liefmansje voor mij en een La Chouffe voor mijn vriend. Wat was het een heerlijk dagje met de zon!

Hoe was jullie week?

Liefs, Miek

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!