Pagina's

Catrice | Limited collection NomadicTraces

Catrice komt weer met een mooie nieuwe limited edition collectie genaamd de Nomadic Traces. Ben jij benieuwd? Het is een zomerse, sensuele en luxueuze lijn waarin kleuren worden gecombineerd zoals blauw en rood met warm goud, zacht nude en heldere abrikoostinten.


Wat Catrice zegt over de Nomadic Traces:'Een levendige interpretatie van nomadenstijlen voerde de boventoon bij de lente/zomer modeshows, waar ontwerpers de oriëntaalse designs met een casual look presenteerden. Lichtrood en intens blauw worden gecombineerd met rustig grijsbruin, warm goud, zacht nude en heldere abrikoostinten'


Nomadic Traces by CATRICE – Longlasting Eyeliner Pen 2,99


Met deze pen creëer je heel eenvoudig de meest precieze eyeliner stijlen en patronen. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren namelijk C01 Leap In The Dark en C02 Trip Into The Blue

Nomadic Traces by CATRICE – Matt Lip Colour 3,49


Deze chubby pennen ken je misschien al van andere beauty merken. HEMA kwam laatst ook met 8 verschillende matte lipbalms in ongeveer dezelfde vorm en prijs. Deze twee moderne roodtinten hebben een matte textuur en een overweldigende sensualiteit. Ze zijn verkrijgbaar in C01 Nomaddicted To Red en C02 Urban Red. 

Nomadic Traces by CATRICE – Matt Bronzer 4,99
Wauw. Dat ziet er mooi uit. Dee Matt Bronzer tovert onmiddellijk een zomerse gloed op de huid. De matte poedertextuur is ook ideaal om mee te shapen. Het is een ware eyecatcher die je meteen in de stemming brengt voor nieuwe avonturen. Verkrijgbaar in C01 Brave Bronze.

 Nomadic Traces by CATRICE – Powder Eye Shadow 3,59



















Wat een mooie kleuren. De zachte poederoogschaduw met satijnfinish komen in 2 varianten namelijk donkerbruin en savanne. In deze oogschaduw zit een mooi reliëfpatroon. Verkrijgbaar in C01 Wanderluxe en C02 Savanna’s Gold.

Nomadic Traces by CATRICE – Tattoo Pen 2,99
 

Met deze tattoo pen maak je gemakkelijk en snel een geweldige indruk. Deze pen heeft een makkelijke en praktische applicator waarmee je het oneindigheidssymbool op de schone, droge huid aanbrengt. Je waant jezelf helemaal in Ibiza met deze leuke pen die je overal kan aanbrengen. Leuk te combineren met de ibiza tattoo's die nu ook helemaal hip zijn. Verkrijgbaar in C01 Road To Infinity. 

Nomadic Traces by CATRICE – Nail Lacquer 2,99




Deze vier kleuren hebben een matte finish terwijl het warme goudbruin en fris perzik een overtuigende glans bieden. Met deze prachtige lakken waan je jezelf even in 10001 nachten. Tevens hebben deze doppen weer een prachtig design wat goed past bij het thema. Ze zijn verkrijgbaar in C01 Wanderluxe, C02 Boundless Peach, C03 Nomaddicted To Red, C04 Trip Into The Blue. 


Ik ben wel benieuwd naar deze nieuwe collectie. Ik vind het uiterlijk er erg mooi uitzien met leuke designs en patronen, het geeft een luxe uitstraling. Het zijn mooie en intense kleuren. Zelf ben ik erg benieuwd naar de oogschaduw, bronzer en nagellak.



Nomadic Traces by CATRICE is in mei 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland. Deze Limited Edition is niet verkrijgbaar in België. 



Wat vinden jullie van deze nieuwe limited collectie? Ga je een item van de collectie inslaan?



Liefs, Miek


Bron foto's en tekst: Catrice

6 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!