8 dingen die je nog niet wist over mij

8 dingen die je nog niet wist over mij. Mensen die me heel goed kennen zullen wel moeten lachen of 'ja' knikkend mijn lijstje bekijken maar waarschijnlijk zijn voor de meeste dit nog onbekende dingen over mij. Nieuwe feitjes over Miek! Ben jij benieuwd? Wie weet hebben we wel overeenkomsten.


1. Ik ben stiekem dol op de Harry Potter verhalen en films en heb ze dan ook allemaal gelezen en gezien.
2. Ik niet van slagroom houd en dus geen Bosche bollen, slagroomtaarten et cetera lust maar ik het wel lust als dit bij de chocomel zit.
3. Ik houd eigenlijk helemaal niet van katten. Ik ben een echte honden fan en wij (mijn vriend en ik) kunnen ook niet wachten tot we een leuke pup in ons huis kunnen verwelkomen.
4. Ik echt intens blij word van leuke nieuwe aankopen en hier als een kind zo trots op ben. 'Kijk wat ik kocht'.
5.Ik eerst ALTIJD films keek en nooit series en dat juist nu andersom is. Ik ben echt verslaafd aan series kijken. Ik denk dat, dat mede door Netflix en Popcorn komt want ik heb geen geduld om een week te wachten op de volgende aflevering. 
6. Ik zelf helemaal niet blij ben met mijn sproeten ook al is het 1 van de 7 schoonheden. Vroeger probeerde ik ze eraf te krabben haha.
7. Ik (en nu moeten mensen die me kennen vast erg lachen) sliertjes vreselijk vies vind. Ik heb ooit teveel spaghetti gegeten en sindsdien eet ik vrijwel niets wat een 'sliertje' is. Taugé, spaghetti, vermicelli, bami noem maar op. Tagliatelle lust ik dan weer wel, dat is anders.
8. Ik echt anti-drugs ben. Sommige mensen vinden dat je dit een keer in je leven gebruikt moet hebben maar ik ben hier echt zwaar op tegen en vind het zelf totaal niet nodig. 

Liefs, Miek

6 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!