Trind Keratin Treatment, help me!


Trind. Ik had er al veel over gehoord & gelezen maar zelf nog nooit uitgeprobeerd. Ik heb al een hele tijd last van nagels die chippen en ze breken snel af. Help! Ik wilde hier van af komen. Ik gebruikte de Trind Keratin Treatment kuur voor twee weken en lees verder of het geholpen heeft.
Ik heb onwijs veel last van het 'chippen' van mijn nagels. Vroeger had ik hier nooit last van maar sinds ik een keer mijn nagels heb voorzien van gellak is het begonnen. Ik wil mijn oude vertrouwde, sterke en mooie nagels weer terug. Hopelijk zorgt deze trind keratin treatment daar voor!

Wat Trind over deze set zegt:
'De TRIND Keratin Treatment set bestaat uit de TRIND Keratin Nail Restorer en de TRIND Keratin Nail Protector. Het ultieme hulpmiddel om beschadigde, dunne of gevoelige nagels weer te herstellen'. 

Nou Trind, ik hoop dat je het waar kunt maken! Allereerst heb ik informatie ingewonnen via social media. Ik had personen opgezocht die hier al eerder mee te maken hadden gehad en de keratin treatment al geprobeerd hadden. 9 van de 10 mensen waren hier tevreden over en enthousiast. Een aanrader, gebruik het maar twee weken en niet langer. Dat ga ik dus doen. Daarnaast kreeg ik de tip 1 kant op te vijlen en niet heen en weer. Oeps, i did not know that.
15 mei ben ik begonnen met mijn Trind keratin treatment. Voor de behandeling zagen mijn nagels er zo uit..
Je kunt zien dat mijn nagelriemen heel droog zijn en enkele nagels chippen. Daar wil ik dus van af! Ik heb de foto's niet bewerkt zodat jullie goed de verschillen kunnen zien.

Nu, 29 mei zien mijn nagels er na twee weken zo uit.
 Ik vind dat er wel een verschil is te zien. Mijn huid om de nagel heen is niet meer zo droog en de nagelrand lijkt intenser wit. Het chippen is nog niet helemaal weg maar dat had ik eigenlijk ook niet verwacht.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat maar ik ga de treatment wel door gebruiken als base coat. Ik hoop dat het chippen uiteindelijk minder word of weggaat. 

Wat vinden jullie van het resultaat? Hebben jullie deze treatment ook al eens geprobeerd?

Liefs, Miek

Bron tekst: Trind

4 opmerkingen:

  1. Klinkt goed! Mijn nagels zijn ook heel breekbaar de laatste tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Eline. Ik zou het zeker proberen. Je kan het daarna nog altijd als base coat gebruiken, ideaal.

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!