Pagina's

Arribaaaa! De nieuwe trend edition van Essence


Viva México! Deze zomer reist essence naar het land van de Maya’s, sombrero’s en prachtige stranden van Cancún. De nieuwe trend edition “iArriba!” brengt zomerse producten voor een vrolijke, kleurrijke stijl Geïnspireerd op de kleurrijke bloesems en kleding is de toonzetting van deze collectie met rood, roze en paars prachtig helder en fris.¡Hasta luego!
Essence ¡Arriba! – blush 2,99
Mexicaanse zon! Deze multicolour blush heeft hippe rozerode kleurnuances en geeft je wangen een frisse teint . De kleuren kunnen optimaal worden gecombineerd en de zijdezachte textuur mengt perfect. Verkrijgbaar in 01 baila, baila.



Essence ¡Arriba! – eyeshadow 1,99
Ogen als kunstwerkjes! Met de multicolour oogschaduwen met trendy kleurschakeringen creëer je een oogverblindende oogmake-up.. Verkrijgbaar in een intense roze-fuchsia combinatie en een heldere beige-groen versie. Zo kleurrijk en artistiek als de meesterwerken van kunstschilder Frida Kahlo! De kleurspetters bevinden zich door de gehele textuur heen. Verkrijgbaar in 01 la vida loca en 02 macarena mint.






Essence ¡Arriba! – hair chalk 3,99
Kleurrijk zomerhaar… je kunt nu de uiteinden van je haar of hele haarstrengen kleuren met deze hair chalk die verkrijgbaar is in vrolijk roze en groen. De praktische greep doet denken aan castagnettes en werkt superhandig: haal simpelweg het gewenste stukje haar van boven tot onder door de ‘castagnette’ en je bent klaar! Breng vervolgens haarlak aan om de kleur te fixeren. Gemakkelijk uitwasbaar. Verkrijgbaar in 01 hola, guapa en 02 macarena mint.



Essence ¡Arriba! – lipgloss 1,89
Hola, beauty! Deze twee lipglosses geven de lippen een onweerstaanbare glans en een subtiele kleur in schitterend roze of helder rood. Bovendien brengt de fruitige geur je meteen in een zomerse stemming. Verkrijgbaar in 01 hola, guapa en 02 red corazón.


Essence ¡Arriba! – nail polish 1,89
Nagelstyling, olé! Vier temperamentvolle kleuren met twee verschillende finishes: roze en mintgroen met een kalkachtige matte finish en intens rood en paars in “pittig metallic” voor sprankelende effecten. Verkrijgbaar in 01 hola, guapa, 02 macarena mint, 03 red corazón en 04 la vida loca.


Essence ¡Arriba! – top coat 1,99
Kleurrijke fiësta. Deze top coat zorgt voor coole, opvallende effecten en zóveel fun! Roze, paarse en groene confettideeltjes, bloemmotiefjes in multicolour zijn schitterend op je natuurlijke nagel en geven nagellak een spectaculaire finish. Verkrijgbaar in 01 chica bonita en 02 festival of colours.


Essence iArriba!” is verkrijgbaar van half juli tot half augustus 2015 (zolang de voorraad strekt) bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wanneer je jong bent en net begint make-up te gebruiken is dit een leuke en budget collectie om mee te beginnen denk ik. Vrolijke kleuren om lekker mee te mixen en matchen. Mij is het allemaal iets té. De hairchalk is bijvoorbeeld wel leuk om keer voor een festival te gebruiken maar ik zal het zelf niet zo snel kopen. Ik ben ook geen lipgloss fan dus dat is voor mij al een no go. Waar ik wel heel benieuwd naar ben is de blush. Lekker een fleurige blos creëren.

Wat zou jij van de collectie willen aanschaffen?

Liefs, Miek

Bron foto's en tekst: MVPR

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!