Geen ladder in je panty maar in je huiskamer!


Inderdaad, een ladder in je huiskamer. Geen ladder om te beklimmen maar een witte interieur ladder. In ons appartement hebben we al een tijdje een witte ladder staan. Deze vul ik steeds aan met dingen die we bijvoorbeeld krijgen of die ik leuk vind staan. Nu raakt ons laddertje vrij vol en vind ik het niet meer zo mooi en overzichtelijk. Ik wil hem wat strakker maken. Kijken jullie mee naar het resultaat?
Allereerst heb ik bijna alles eraf gehaald om te kijken wat ik echt wil laten staan en wat weg kon. Ik merk bij mijzelf dat ik eerst zoveel mogelijk items met blauw tinten wilde maar dit wordt steeds minder. Ik neig nu meer naar het wit, brons, rosé goud. Dat staat niet altijd omdat de muren bij ons in het appartement bruin en wit zijn. 

Hieronder zie je het resultaat per 'trede' en eronder plaats ik het resultaat waardoor je de verschillen goed kunt zien.Onze vakantie en steden trip boeken krijgen zeker een plekje!
Hieronder zie je het resultaat van de hele ladder.


Wat vinden jullie ervan? Is het een verbetering? Wat is jou favo item?
Ik vind het zelf wat strakker en netter staan en mijn favo item is de ananas!

Liefs, Miek

2 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! En die titel, erg grappig hahah Ik vind dit echt weer een nieuwe leuke manier om je huis te decoreren erg leuk gedaan! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik krijg er ook altijd leuke complimenten over wanneer vrienden langskomen.

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!