DIY Ananas vaas


Ja ja, weer een DIY. Ik zag deze DIY bij Serena van Beautylab en ik dacht meteen: 'Deze wil ik ook'! Ik ben echt dol op ananassen en flamingo's dus ik kon deze DIY niet aan mij voorbij laten gaan. Ga jij hem ook maken?
Serieus ik ben stad en land afgegaan om eerst de juiste vaas te vinden. Oké iets overdreven maar ik ben wel vier Hema winkels in en uitgelopen. Ik liep van de ene teleurstelling in de ander totdat ik hem in Den Bosch vond, halleluja.

Wat je nodig hebt:

- Witte vaas van Hema
- Goud metallic spray lak
- Plantje

Ik was zo enthousiast dat ik zo snel mogelijk wilde beginnen. Helaas liep dit een beetje uit door mijn zoektocht naar de juiste vaas. De metallic spray lak kocht ik bij de Action voor 2,49 geloof ik. Het plantje kocht ik bij de Intratuin. Samen met mijn vriend op zoek naar een zo goed mogelijk lijkende ananas plant. 

Je kan de vaas van te voren ontvetten met terpentine, ik heb het niet gedaan en dat ging ook prima. Ik zet de vaas in een doos zodat de omgeving niet goud gespoten word. De vaas spray ik in 2 lagen. Let wel op dat je het van een goede afstand doet anders krijg je druppels met opdrogen! De 2e laag ook pas na 2 uur aanbrengen. 

 


Ik vind hem echt heel leuk! Wat vinden jullie?

Liefs, Miek

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben ook helemaal blij met mijn ananas ;-)

   Verwijderen
 2. Ik vind deze vazen van Hema ook superleuk! Ben nog steeds op zoek naar de medium grote, want hij is hier ook uitverkocht. Leuke DIY :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de vazen op zichzelf zijn al super leuk! Ik weet niet waar je woont maar toen ik ze kocht waren ze in Den Bosch in het groot nog te koop!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!