Photodiary - Week 20


 Week 20 alweer. Dat is weer een weekje dichterbij mijn verjaardag. Jeej! Mijn maandag begon weer verschrikkelijk maar eindigde gelukkig weer fijn. Neem een kijkje in mijn diary.

Maandag begon (voor mij) weer als een ramp. Drie weken terug moest ik naar de tandarts voor een tijdelijke vulling in mijn kies. Er zat een ontsteking en die moest weg. Er is toen een tijdelijke vulling geplaatst en vandaag werd deze verwijderd en geruild voor een normale vulling. Inmiddels weten jullie dat ik een hekel heb aan de tandarts dus begon de maandag voor mij verschrikkelijk. Hierna ben ik bij mijn schoonmoeder op bezoek geweest en mijn lieve neefjes waren daar.


Wat een schatje hé! Mijn andere neefje zie je niet want die zat in het badje. Hierna heb ik thuis op mijn balkon nog even genoten van de zon met een heerlijke smoothie.

Dinsdag heb ik in de ochtend veel telefoontjes en mailtjes de deur uit gedaan. Belastingzaken, reacties op vacatures en wat spullen verkocht via mijn marktplaats. De meivakantie is voorbij dus ik mocht naar mijn gastouder gezin.

Woensdag ging ik weer naar de fysio voor mijn rug. Hopelijk een van de laatste keren!

Donderdag met Hemelvaart maakte ik chocolade cupcakes.
 
Vrijdag kwamen mijn ouders, broertje en zijn vriendin langs. We gingen eerst even nog genieten van de zon op het terras en daarna heerlijk uit-eten. Ik had onder andere carpaccio en het toetje was echt ZO lekker. Chocolademousse met stroopwafelkruimels en een bolletje vanille ijs. 

Selfie zaterdag! 

Zondag deed mijn vriend mee aan een voetbaltoernooi. Daar ben ik even gaan kijken om hun aan te moedigen.

Hoe was jullie week? Hebben jullie leuke dingen meegemaakt?

Liefs, Miek

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!