Photodiary - Week 2

Hierbij mijn eerste Photodiary van 2015.
Week 1 is er helaas niet van gekomen dus ik start gewoon lekker met week 2!
Maandag

Vandaag heb ik voornamelijk gesolliciteerd.
Zoals jullie misschien al eerder gelezen hebben of in mijn stukje all about me gelezen hebben, ben ik momenteel werkloos. 
Helaas zijn er niet zoveel vacatures in mijn werkgebied waarop ik kan solliciteren dus ik heb gereageerd op vacatures buiten mijn gebied. Hopelijk krijg ik een reactie en kan ik snel gaan werken!

Dinsdag

Vandaag was voornamelijk een rustdagje voor mij. Ik heb even gepoetst in ons appartement en hierna lekker mijn favoriete serie van dit moment gekeken namelijk: Vampire Diaries. Damn wat is die Stefan hot! (Paul Wesley is zijn echte naam). Maar Damon mag er stiekem ook wel zijn hihi!
Woensdag

Woensdag is normaal mijn trainingsdag van het voetballen, wat deze week weer is begonnen maar helaas kon ik niet. Daarom ben ik vandaag extra naar de sportschool gegaan! Ik kwam toevallig uit vandaag op de site van de meiden van fitgirlcode en had een filmpje van ze gekeken op youtube. Deze oefeningen wilde ik in de sportschool meteen gaan uitproberen. Pff was wel even bikkelen maar alles was gelukt! Daarnaast nog even de loopband op en ik was weer trots op mezelf na ruim een uur sportschool. De foto hieronder heb ik genomen tijdens het hardlopen dus daarom is deze lichtelijk bewogen!
Donderdag

Mijn moeder had me geappt of ze langs kon komen en natuurlijk kon dat! Ik had voorgesteld om meteen te gaan lunchen want ze was om 12.00 afgewerkt. De lunch was echt heerlijk!
We hadden beide de lekkere chocomel die ik al eerder liet zien in mijn berichten. Daarnaast had ik carpaccio met brood en mijn moeder een Molenbol. Yummie!
Vrijdag

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe start van de dag! Dat was ook meteen een gezond begin. Dit heb je misschien ook wel gezien op Instagram maar hieronder nog de foto. Pro biotische yoghurt Pruim met walnoten en amandelen. 

Hierna heb ik ook weer gesport en heb ik dezelfde oefeningen gedaan van afgelopen woensdag.
'S avonds hadden we een verjaardag van de peettante van Pim en erna van een vriend uit de groep van Pim. Het was gezellig!
Zaterdag

Vandaag hebben we vrij weinig samen gedaan. We zijn in de middag gaan eten bij de bakker bart, en verder was het een hele rustige dag! 

Zondag

Vandaag waren we redelijk vroeg wakker en Pim wilde graag naar het NK Veldrijden in Veldhoven. Het was echt heel erg koud, maar wel leuk om te kijken! Ik doe het ze in ieder geval niet na! Pff mega zwaar door de modder. Hierna zijn we gezellig samen uit eten geweest.Dit was mijn week 2 van januari. Hoe was jullie week?

Liefs, 
Miek
2 opmerkingen:

 1. Oh wat een leuke week!
  Busy girl lees ik al wel,
  Ben benieuwd naar volgende week!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die week viel nog mee haha, aankomend weekend staat weer vol! Maar dat ga je volgende week lezen wat ik dan allemaal gepland heb staan :) Liefs,

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!