Shoplog | Ikea

Afgelopen zaterdag ben ik weer eens na lange tijd bij de Ikea in Eindhoven geweest. Ik had eigenlijk niet perse wat nodig maar ik vind het altijd leuk om te kijken wat ze nieuw hebben en eventueel leuke ideeen op te doen. Bij deze dus mijn shoplog van mijn aangeschafte Ikea items.

Ik vind de Ikea echt leuk om eens in de zoveel tijd te bezoeken. Eigenlijk koop ik altijd wel iets wanneer ik een bezoekje breng aan de Ikea. Ik houd dan ook van frutsels en dingetjes die er gewoon leuk uit zien ook al heb ik ze niet echt nodig. Mijn vriend hoort mij dan ook wel tientallen keren zeggen : 'Oh kijk dat is ook leuk!'. 

Maar wat heb ik nu gekocht? Ik ben steeds meer witte items aan het inslaan omdat je daar zoveel leuks mee kunt doen en ik het ook mooi in huis vind staan. Aquablauw is eigenlijk een kleur die wij als leidraad gebruiken in ons appartement en daarbij staat wit natuurlijk heel mooi. 

Ik heb gekocht:
- Waxinekaarsjes in 2 verschillende geuren: kalmerende spa en vanille
- Nepbloemen
- Grote witte stompkaars
- Schelpen
- Decoratie sterren
- Wit vaasje/potje

Aangezien ik dagelijks kaarsen laat branden en ik afwissel met mijn scents brander gebruik ik ook geurkaarsjes. Deze doe ik dan in alle potjes die in onze huiskamer staan. De bloemen en sterren kocht ik om als decoratie te gebruiken bij mijn foto's. Dus deze zul je binnenkort wel op mijn foto's zien verschijnen. Het witte vaasje had ik al eerder gezien maar nu pas gekocht. Deze ga ik gebruiken voor mijn make up kwasten. De schelpen ga ik gebruiken als decoratie voor mijn foto's maar ook voor mijn kastje die in de zomer op ons balkon staat. Nu staat dit kastje niet op mijn balkon vanwege het weer maar in het voorjaar en zomer staat hij weer op het balkon. Daarop zet ik dan mijn lantaarn, potjes en kaarsen en dus ook een aantal schelpen voor een zomers gevoel. 

Als laatste de grote witte stompkaars. Deze ga ik gebruiken voor een DIY die jullie binnenkort kunnen verwachten op mijn blog.

Wat vinden jullie van mijn gekochte items?

Liefs, Miek

4 opmerkingen:

 1. Woehoeee, nu klopt het helemaal! Anyway, alsnog: wat heb je een toffe dingen gekocht bij de Ikea! Vanmiddag ga ik er heen, ik ben benieuwd.. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen heb je gekocht! Waxinelichtjes doen het altijd goed! XO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Judith! Dankjewel, inderdaad waxinelichtjes zijn altijd goed, kan ik altijd wel gebruiken. Liefs,

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!