Pagina's

Spring & Summer shoes van Mooieschoenen.nl


De nieuwe collecties voorjaar en zomer schoenen staan alweer voor de deur. De mooiste collecties met de prachtigste kleuren. Ik heb al heel wat mooie exemplaren voorbij zien komen en heb voor mijzelf al een collectie samengesteld waar ik heel vrolijk van zou worden. Ben jij benieuwd? Lees dan verder.


Of je nu gaat voor een platte sandaal, gymp, hak of laarsje het kan alle kanten op bij mooieschoenen.nl. Wat een keus! Voor ieder wat wils, net maar wat jij leuk vind.
Ik vind het in de zomer fijn om een leuke sandaal te hebben maar ook een leuke sneaker en een mooie hak. Alles gevonden bij mooieschoenen.nl! 

De trend van aankomend seizoen zijn de pastel kleuren.
Ik vind voornamelijk de trend Taupe en Bruin het mooist wat je hierboven ook ziet. Dit is makkelijk te combineren en past eigenlijk overal wel bij. Een jurkje met een leuk sandaaltje eronder wat je in de avond kunt ruilen met een mooie hak. Om het geheel wat stoerder te maken is een laarsje van Shabbie ook super gaaf om eronder te dragen.

Ben je meer van de broeken? Dan kun je een stoere sneaker dragen maar ook een lekker fris sandaaltje met een leuke print.

Aangezien ik niet een van de grootste ben vind ik een hakje altijd wel prettig. Ik vind een hak daarnaast ook meteen sexy staan bij een vrouw. Stiletto's van 15cm zijn helaas niet voor mij weggelegd daar kan ik niet op lopen.  Wat ik dan ideaal vind is een sleehak. Oh, oh, oh wat heb ik een mooi exemplaar gezien bij Mooieschoenen.nl


Wat zijn ze gaaf! Ideaal om mij die extra centimeters te geven en super leuk te combineren. Onder een broek, rokje of jurk het maakt niet uit. Dit zijn nu al mijn favoriete paar zomer shoes! Je hebt verschillende merken schoenen te koop zoals Liu Jo, Gino-B, Unisa, New Balance, Via Vai en nog veel meer. Zoals je ziet, keuze genoeg.
Ben jij ook al zo enthousiast geworden over de nieuwste zomerschoenen neem dan een kijkje op mooieschoenen.nl 

Liefs, Miek

2 opmerkingen:

  1. Die sleehakken zijn leuk. Ik kan niet wachten tot het weer voorjaar is en de schoenen weer wat "minder warm" hoeven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk zijn ze hé! Inderdaad ik kan ook niet wachten :) Liefs,

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!