Pagina's

Burkely | Leren Clutch



Ik houd van tassen! Tassen kun je nooit genoeg hebben. Een tijdje was het rustig rondom mijn tassenverslaving & ik maar het is weer zover. De Burkely leren clutch die ik bij V&D kocht is een clutch waar ik redelijk wat in kwijt kan maar ook als schoudertasje kon dragen. Maar hoe ziet deze clutch er nu eigenlijk uit? 


Dit is een leren clutch van glad leer met een licht kleurverloop. Aan de voorkant zitten studs en de clutch wordt gesloten door middel van een magnetische drukknop en 2 ritsen aan de bovenkant.
Op de site van de V&D staat de kleur van de clutch anders afgebeeld dan hij in werkelijkheid is. Dat is wel een nadeel wanneer je precies die kleur zou willen (om bijvoorbeeld bij een outfit te matchen). Voor mijzelf was het geen nadeel want ik vind de kleur in het echt stukken mooier. Daarnaast kun je het op 3 manieren dragen namelijk als:
- Clutch
- Schoudertas aan een kant
- Schoudertas schuin gedragen
Op bovenstaande foto zie je de drie verschillende hengsels voor aan de tas.


Foto vanaf de bovenkant genomen. Zo zie je dat je redelijk veel ruimte hebt. Je hebt 2 ritsen dus ook twee ruimtes die gevuld kunnen worden. In de ene ruimte nog 1 rits en de ander heel veel vakjes voor pasjes.
De tas wordt geleverd in deze witte katoenen bag. Zo blijft je clutch langer mooi en ik vind hem daarnaast ideaal om de overige hengsels in te bewaren. Fijn toch?
Hier zie je de studs & de kleur van de clutch goed. 
Al bij al vind ik het een top clutch! Hij staat ook goed bij mijn donkergroene parka in de winter. Het is een kleur die bij veel outfits matchen. 

Wat vinden jullie van deze clutch?


Liefs, Miek 

6 opmerkingen:

  1. Wat ie mooi en een clutch is altijd handig. Helemaal ls ie ook en schouderband heeft ;) xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Eva, bedankt voor je reactie. Ja inderdaad heel erg handig! Ik ben er ook erg blij mee. X

      Verwijderen
  2. Je tas is echt mooi Mieke! Fijn ook met die verschillende hengsels, is weer net wat makkelijker in gebruik haha <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hé Sabrina! Thanks, ja inderdaad kan ik hem op verschillende manieren gebruiken, net hoe ik hem die dag nodig heb! Liefs,

      Verwijderen
  3. dit is een leuk merk he! mooie clutch<3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Bertine. Ja inderdaad, ik heb verder nog niets van dit merk maar had ook andere leuke spullen gezien van dit merk. Dankjewel!

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!