Favoriete lente/zomer geur

 
Mijn favoriete lente/zomer geur. Dit geurtje vind ik echt heerlijk en heb ik denk ik al voor de 3e keer. Ik heb ook al een nieuwe in mijn voorraad kastje klaar staan want ik wil niet dat deze geur op gaat. Tevens heb ik een tas verstuiver standaard in mijn tas zitten voor als ik op pad ga. Ben je benieuwd welke geur dit nu is?

Chanel Chance - Eau Tendre is op het moment echt mijn favoriete lente en zomer geur. Ik heb dit luchtje nu ongeveer al 3 jaar en ik blijf hem bijkopen. Momenteel heb ik er ook al weer twee in de voorraad kast liggen omdat ik echt no way een moment wil hebben dat hij op is.

Chanel Chance ruikt lekker fris & bloemig echt een heerlijke vrouwen geur. In de geur vindt je noten van grapefruit en kweepeer terug die zich vermengen met jasmijn en witte muskus. Deze geur is ideaal voor de lente en zomer doordat hij lekker luchtig is. Tijdens de herfst en winter gebruik ik deze dan niet omdat ik hem dan te bloemig vind. In deze perioden gebruik ik iets zwaardere geuren.Varianten

Je hebt Chanel Chance ook nog in eau de parfum, eau de toilette en eau de fraîche. Met de eau de parfum en eau de fraîche heb ik nog niet kennis gemaakt. Naar deze twee varianten ben ik ook erg benieuwd.

Momenteel gebruik ik dus vaak deze geur, de eau de tendre. Ik heb een nieuwe eau de tendre klaar liggen en ook een eau de toilette. Hier zit wel iets verschil in qua geur, ik vind beide lekker. In mijn tas heb ik ook nog een tas verstuiver en dat is ook de eau de tendre. Zo heb ik altijd mijn favoriete geur bij de hand en hoef ik geen fles mee te nemen in mijn tas.
 
Ben jij benieuwd naar deze geur of heb je hem toevallig ook al?
 Deze geur is o.a. te koop bi Ici Paris

Liefs, Miek

12 opmerkingen:

 1. Hhmm, het klinkt heerlijk!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij klinkt echt heerlijk! Ik vind de verpakking ook zo mooi en classy.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook een heerlijk geurtje. Inderdaad en de verpakking eromheen is strak & classy, lekker roze!

   Verwijderen
 3. Aaah, Chanel Chance lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook echt een aanrader! Ik zou hem zeker een keertje kopen als je een nieuw geurtje wilt.

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Hij is echt heerlijk. Ik zou hem zeker eens uitproberen in de winkel, top geur!

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Hoi Marlayne! Dat is het ook, ik zou het zeker eens in de winkel testen of hij bij jou ook zo lekker ruikt. Echt een aanrader.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!