Pagina's

Photodiary - Week 14



















Wat gaat de tijd toch snel, we zitten nu alweer in de maand april. De lente is alweer begonnen en we gaan richting de zomer, heerlijk! Ik kijk er echt naar uit om lekker op mijn slippers weer rond te kunnen lopen. Alleen was het nu nog geen tijd om slippers te kopen maar... 















Maandag ging ik lunchen met Mascha in Den Bosch en hierna gingen we nog even de stad in. Mijn voetbalschoenen waren kapot dus ik moest nieuwe. Ik ging voor deze blauwe van Adidas. Misschien raakt de tegenpartij wel onder de indruk van mij met de opvallende aanwezige blauwe kleur haha.



















Dit broodje was echt genieten! Ik pak vrijwel altijd broodje carpaccio maar ik dacht doe eens gek, pak eens wat anders! Deze heette lomito, belegd met Antilliaanse gemarineerde rundvleesstukjes, knoflook, aioli en pika. Lekker!















Dinsdag gingen mijn vriend en ik een stukje wandelen. Ik vond dit zo mooi, een duidelijk verschil van waar de zon scheen en het goed weer was links en rechts donkere wolken. 

 Donderdag kookte ik via Hello Fresh orzo met prei, champignons en kabeljauw, lekker!  
De nieuwe smaak van Bavaria, namelijk appel. Mijn vriend kocht deze in de winkel om uit te proberen. Wij vinden beide de citroen variant lekkerder. 




















Finally kreeg ik dit boek van inlovewithhealth binnen. Healthy pleasures met de heerlijkste recepten, ik ben nu al benieuwd naar de monchou en kwark taart! 


Vrijdag was ik met mijn moeder bij Van Tilburg in Nistelrode. Tussen het shoppen door even lunchen van een broodje bieslook-roomkaas! We zijn beide geslaagd voor kleding.
Zaterdagochtend gingen we met ons neefje Lukas op autosafari bij Safaripark de Beekse Bergen. We namen meteen tussendoor even een kijkje bij het nieuwe verblijf met krokodillen en nijlpaarden. 

Zaterdagavond uit-eten bij La Cubanita in Den Bosch met de vriendengroep van mijn vriend.
Zondag paasbrunch bij mijn ouders thuis, lekker! 


Hoe was jullie week? Hebben jullie een fijne Pasen gehad?



Liefs, Miek

4 opmerkingen:

  1. Leuk, zo'n zaterdagavond uit eten :-) Je nieuwe kookboek klinkt interessant!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het was ook super gezellig en lekker! Ik ben zelf ook erg benieuwd naar het koekboek en wil deze week al wat gaan maken.

      Verwijderen
  2. Wat een gezellige foto's! Leuke voetbalschoenen heb je gekocht, ik vind de kleur super :-). En dat kookboek, daar ben ik erg benieuwd naar! Misschien kan je je bevindingen met ons delen? Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Ik ga zeker mijn bevindingen delen, aankomend weekend ga ik iets uit het boek maken! Wordt vervolgd..

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!