Pagina's

Esprit Online

Esprit. De meeste zijn wel bekend bij dit fashion merk. Ben jij nog niet bekend? Dan zou ik zeker de moeite nemen om verder te lezen.
Bij Esprit kun je in de stores maar ook online terecht voor het hele gezin. Je hoeft dus geen verschillende winkels af te struinen op zoek naar kleding voor je gezin. 1 winkel en je bent klaar. Hoe makkelijk en fijn is dat. Loopt je gezin er helemaal fashionable bij! Heb je nog geen gezin dan kun je bij Esprit ook zeker goed terecht voor de laatste fashion items. 

Wanneer je de Esprit site bezoekt kom je terecht op een overzichtelijke site waar je meteen naar hartenlist kunt shoppen. De nieuwste items staan op de homepage vermeld zodat je meteen door kunt klikken naar de trend van het moment. De ultieme zomerlooks, on trend bermuda's voor mannen, summer pastels of strandjurken. Wat een keuze.

Wat misschien niet iedereen weet is dat je bij Esprit ook terecht kunt voor 'home' artikelen. Je kunt hierbij denken aan artikelen voor in de badkamer, woonkamer, kinderkamer en voor keuken en eten.Hier volgen ze ook de nieuwe trends en kun je, je huis naar hartenlust inrichten met Esprit items. Trend zoals Lakeside, Stockholm, Kaapstad en Coastline. 

Ziet er tof uit hé? Je waant jezelf even helemaal op het strand of lekker loungen op een fijne bank met mooie kussen in de leukste prints. 

Ik, als vrouw zijnde duik normaal meteen op de nieuwste fashion items wanneer ik een site bezoek dus ook zo bij Esprit. Nu zitten we in juni en gaat iedereen shoppen voor de leukste summer musthaves voor 2015. Esprit speelt ook leuk in op modetrends zoals de sandalen, espadrilles en trendy slippers.Ik heb super veel leuke musthaves gespot op de site en een aantal van mijn favoriete items samengesteld op een collage.

In de zomer vind ik het heerlijk om jurkjes te dragen. Leuke printjes en kleuren, als het maar fijn zit. Ik zag deze drie jurken en vond ze alle drie super leuk. Je kunt ze dragen voor een dagje strand maar ook voor een avondje uit, het is maar net hoe je het combineert. De strandtas vind ik ook echt hartstikke gaaf, hier kunnen al je spullen in en je bent klaar voor een dag aan zee. 

Daarnaast heeft Esprit ook prachtige bijouterie. Mooie classy oorbellen maar ook flinke statement kettingen. Ben jij benieuwd naar de jewellery van Esprit? Neem dan hier zeker een kijkje. Heb jij je nieuwe zomer garderobe nog niet klaar dan zou ik zeker een kijkje nemen bij Esprit. 

Hebben jullie al wat musthaves gespot of eventueel al gekocht?

Liefs, Miek


4 opmerkingen:

  1. Ik ben echt gek op Esprit! Al mijn pyjama's komen van bij Esprit, haha. Ze zijn wat duurder maar kwalitatief echt super! Ook hou ik van hun jumpsuits en maxidresses :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Amy. De pyjama's heb ik nog nooit geprobeerd maar misschien een leuke tip om eens te doen! Ik heb zelf ook een jumpsuit en die zit echt top! Bedankt voor je reactie.

      Verwijderen
  2. Esprit heeft vaak super leuke items en de kwaliteit is vaak ook top.
    Ik wil nog een jumpsuit halen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi! Ja de kwaliteit is inderdaad vaak erg goed, succes met het vinden van je jumpsuit en alvast veel plezier met dragen!

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!