Pagina's

Maybelline The Nudes


Maybelline komt met dit nieuwe palette met maar liefst 12 verschillende kleuren. Twaalf! Dat zijn er veel voor een palette. Lees je mee of ik wel zo enthousiast ben over dit palette van Maybelline?

Aangezien Maybelline dit jaar 100 jaar bestaan komen ze met deze variant speciaal ontworpen door ByDanie. Ik vind het doosje er al super cute uitzien, daarom wilde ik hem eigenlijk al. Ik heb toch wel eerst een blik naar de kleuren geworpen voor ik hem dan ook echt daadwerkelijk in mijn mandje legde.


Volgens Maybelline kun je met dit palette maar liefst 13 verschillende ooglooks maken door middel van de oogschaduw vakken in 3en te delen (4 kleuren per vierkantje). Ik snap alleen niet helemaal de beschrijving op de achterkant dus ik zou gewoon lekker je eigen gang doen en je eigen ding doen.


De bovenste rij is zonder primer en de onderste met primer. Vooral de donkerste kleur uit het palette is erg donker. Wanneer je van shimmers houd ben je bij dit palette van Maybelline aan het goede adres. Ik vind het palette geschikt voor een every day look maar ook voor een night out met lekkere smokey eyes. Daarvoor kun je het donkerste kleurtje uit het palette goed gebruiken.

 

Aangezien ik heel erg houd van de nude tinten vind ik dit weer een leuk palette van Maybelline. Het enige nadeel vind ik dat er geen spiegel aan de binnenkant zit. Daardoor zou hij nog extra leuk & handig zijn. Voor op reis vind ik het altijd handig een palette mee te nemen met zoveel mogelijk kleuren en een spiegel. Daarnaast zit er een kwastje bij die eigenlijk niet fijn in gebruik is. Dit is vaker bij een palette in een minder dure prijsklasse. Het zou een extra pluspuntje geweest zijn maar het is geen ramp. Pluspunten:

- 12 verschillende kleuren

- Goede pigmentatie

- Leuke verpakking

Nadelen:

- Geen spiegeltje

- Niet echt een goed kwastje

Dus ja, ik ben enthousiast over The Nude van Maybelline. Mooie kleuren en makkelijk op te bergen. Momenteel is er bij de kruidvat een actie. Bij aankoop van een Maybelline product krijg je een leuke festivalbag. Wanneer je dit palette dus wilt kopen krijg je er nog een leuke gift bij, top!



Wat vinden jullie van 'The Nudes' van Maybelline?


Liefs, Miek

5 opmerkingen:

  1. Oeh, mooie kleuren zitten erin! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De kleuren vind ik erg mooi! De pigmentatie valt alleen een beetje tegen vind ik, vooral van de matte kleuren. Maar wel hele mooie kleuren om een ooglook mee te maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Wies, het zijn inderdaad mooie kleuren om een ooglook mee te maken. Gisteren heb ik het weer gebruikt en met primer bleef het de hele dag zitten. Ben er tevreden mee! Liefs,

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!