Pagina's

Photodiary - Week 22

Vandaag is het precies 1 juni, het begin van een nieuwe maand, nog ruim een week en dan ben ik jarig. Vroeger stond ik al een maand van te voren te stuiteren omdat het mijn verjaardag was, maar nu het al meer richting de dertig gaat sta ik niet meer zo te springen. In deze diary vind je weer wat lekker eten en ik heb 'as we speak' vandaag iets héél leuks op de planning. 


Maandag trakteerde mijn vriend me op een lunch in Den Bosch. Ik koos voor de clubsandwich op bruin brood.


Woensdag maakte ik een recept van Hello Fresh na bij mijn ouders. Surinaamse rijst met kabeljauw. Echt lekker, een aanrader!


Het merk ViaVai plaatste een bericht op facebook over mijn blogpost van mijn nieuwe Viavai sneakers. Leuk! Heb je mijn nieuwe ViaVai's nog niet gezien? Neem dan hier een kijkje




Minions! Haha deze auto kwamen wij onderweg tegen


Vrijdagavond lekker wat gedronken met Ryan, Pim en Noor


Zaterdag maakte ik pasta voor mijn vriend en mijzelf. Lekker met verse basilicum!


Zaterdag kocht ik bij de Kruidvat nieuwe foundation en er was een actie 1+1 op L'oreal artikelen. Ik wilde een nieuwe lipstick dus ik moest even de kleuren swatchen.



Zaterdagavond speelde we 30 seconds. Super leuk spel, ken je het al? Wij speelden met 3 vrouwen en behaalde een 2e plek!


Zondag ging ik met mijn moeder en schoonzusje naar de Ikea in Eindhoven en ik kwam terug met dit tafeltje en wat bestek.



Wanneer deze post online komt slaap ik nog maar ga ik heel vrolijk wakker worden omdat ik iets mega leuks op de planning heb staan! Volg me op Twitter of Instagram om te zien wat!

Hoe was jullie week?

Liefs, Mieke

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke minions auto haha! Ik vind minions echt helemaal geweldig. En wat ziet die pasta er lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Naomi! Haha ja leuk hé ik ben ook helemaal minions fan. De pasta was ook heel lekker! Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!